(055) 378 17 21 Krimweg 35, 7351 AV Hoenderloo

Omgeving

Het Deelerhof ligt in het hart van Hoenderloo, een mooi klassiek dorp op de Veluwe tussen Apeldoorn (10 km) met o.a de Apenheul en Pretpark Julianatoren en Arnhem (10 km) met o.a Dierentuin Burgers Zoo en Het Openluchtmuseum. Enerzijds biedt dit prachtige dorp u rust, anderzijds is er in de omgeving veel te beleven.

Tegenover Het Deelerhof ligt het uitgestrekte Deelerwoud, een mooi vrij toegankelijk wandel- en fietsgebied. Verder zijn er o.a. ‘het Trekvogelpad’ en ‘het Marskramerspad’ die letterlijk langs ons prachtig terras lopen. Op een paar honderd meter afstand ligt het alom bekende ‘Nationaal Park De Hoge Veluwe’, een mooi beheerd stuk natuur met daarop het KröllerMuller museum en jachtslot Sint Hubertus. Genoeg vermaak om hier minstens een dag door te brengen.

Uiteraard zijn de meeste wegen van en naar Hoenderloo prachtig getrokken door de mooie bos- en heiderijke natuur die de Veluwe hier biedt. De kans dat u onderweg met alle facetten van de Veluwse natuur kennis maakt is groot. Wandelen en fietsen, in welke vorm dan ook, is hier altijd mooi en afwisselend.

Apenheul-ApeldoornVoor een verblijf van één dag of voor meerder dagen, in en om Hoenderloo hoeft u zich geen dag te vervelen. Bij mooi weer en bij minder weer is er altijd iets te ondernemen, voor zowel volwassenen als voor kinderen. De bossen, de heidevelden, de uitgestrekte fiets- en wandelpaden, voor een iedereen is er wel iets leuks te vinden en te doen.

julianatorenOok voor de kinderen is er naast lekker buiten ravotten in de mooie natuur, in de directe omgeving veel vertier, met o.a. De Apenheul in Apeldoorn en Kinderpretpark De Julianatoren in Apeldoorn.